El consellers generals Demòcrates, Carles Enseñat, Xavier Montanté i Aleix Varela, han suggerit al Govern que redobli esforços per millorar la comunicació en cas de tall dels accessos a Andorra per causes climatològiques. Els membres demòcrates han fet aquestes reflexions després de rebre la resposta escrita del Govern a les preguntes relatives als múltiples tancaments de la RN-20, en el tram d’accés a la frontera francoandorrana.

Els consellers encampadans han remarcat l’excepcionalitat de la duresa climatològica del passat hivern i han reconegut la dificultat de la gestió d’unes circumstàncies complicades entenent que la via és de titularitat francesa. Amb la voluntat de pal·liar el malestar i la incertesa dels afectats, els consellers han instat el Govern d’Andorra a instaurar un punt d’informació o mecanisme similar a la zona si es reprodueixen situacions excepcionals com les esmentades.

A més, els consellers del grup parlamentari Demòcrata han encoratjat el Govern a seguir fent totes les gestions possibles perquè França millori i asseguri l’accés a Andorra.

Text: DA

Foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada