El conseller delegat de Vall Banc anuncia nous acords amb proveïdors internacionals

Després de completar la compra de Vall Banc per part del fons J.C. Flowers el passat 14 de juliol, el nou conseller delegat de l’entitat, Christoph Lieber, ha anunciat que, per generar més valor per als clients, s’establiran acords de cooperació amb proveïdors internacionals de referència en la gestió de patrimonis i actius, a més de reforçar l’àrea de banca privada digital. Lieber ha expressat, a través d’un comunicat, que la seva visió és fer de Vall Banc “l’entitat més respectada d’Andorra en el sector de banca privada, no només des del punt de vista econòmic, sinó sobretot en termes de transparència, integritat, compliment legal i servei al client”. En aquest sentit, ha assegurat que “contribuirem a reconstruir la reputació d’Andorra com a un gran centre financer europeu”.

Després que el Govern acceptés l’oferta de JC Flowers per a l’adquisició del 100% de les accions de Vall Banc el passat abril, la compra va ser aporvada per l’INAF l’1 de juliol i la transacció es va completar el passat 14 de juliol. Ara la nova entitat inicia els seus plans per a millorar el posicionament en el mercat, i l’eficiència i qualitat de servei al client en el negoci de banca privada, i per això s’ha nomenat a Christoph Lieber nou conseller delegat, a la vegada que Cándido Romero ha estat designat director financer de l’entitat.

El nou conseller delegat ha expressat el seu desig de fer de Vall Banc “l’entitat més respectada d’Andorra en el sector de banca privada, no només des del punt de vista econòmic, sinó sobretot en termes de transparència, integritat, compliment legal i servei al client”. En aquest sentit, ha afegit que “contribuirem a reconstruir la reputació d’Andorra com a un gran centre financer europeu. Crec que això és essencial per al veritable èxit i el creixement continu del nostre banc”.

Pel que fa a accions concretes, Lieber vol establir acords de cooperació amb proveïdors internacionals de referència en la gestió de patrimonis i actius, a més de reforçar l’àrea de banca privada digital. “La utilització dels processos d’inversió més sofisticats i la implementació dels serveis en línea més avançats oferirà noves oportunitats als nostres clients”, ha dit Lieber a través d’un comunicat.

Nascut a Suïssa, Christoph Lieber va ser conseller delegat de St.Galler Kantonalbank Deutschland AG i, anteriorment, va ser responsable de les activitats onshore i offshore d’UBS a diversos països. De la seva banda, Cándido Romero, d’origen espanyol i luxemburguès, va ser director de Finances i Gestió de Riscos de l’entitat alemanya de banca privada Hauck & Aufhäuser.

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.