El Consell Superior de la Justícia nomena magistrats per investigar les actuacions en el cas de blanqueig

El Consell Superior de la Justícia ha  fet públic un comunicat en relació al cas judicial en què van quedar en llibertat diverses persones encausades per blanqueig en haver-se fet malament la instrucció. Aquest és el contingut íntegre del comunicat:

El Consell Superior de la Justícia, reunit en sessió ordinària aquest dimecres 27 de juny, a la vista dels fets succeïts en el cas de les escoltes telefòniques del judici de data 18 de juny, i després de les diferents informacions recollides, ha decidit:

Nomenar en la immediatesa dos magistrats no vinculats a la judicatura andorrana, provinents un de la magistratura espanyola i un altre de la francesa, perquè analitzin el modus operandi i les eventuals incidències d’aquesta causa.

El CSJ, en virtut de l’article 89 de la Constitució pel qual se li encarrega vetllar per la independència i el bon funcionament de la justícia, a partir de l’informe elaborat pels dos magistrats, adoptarà totes les mesures que consideri escaients.

2 comentaris

  1. Quina colla d’acollonits, així s’estalvien de depurar responsabilitats i mullar-se. Sabeu que passarà?, RES DE RES, DE RES, DE RES.

  2. No s’expliquen gaire, però almenys sembla que actuen.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES