El Diari d’Andorra del dia d’avui fa una publicació on diu que “el Consell Superior de la Justícia ha decidit el relleu de la Presidència de la Batllia argumentant una pèrdua de confiança envers el Sr. David Moynat. I afirma que dita decisió s’hauria comunicat a l’interessat divendres passat.”

Amb aquest comunicat, el Consell Superior de la Justícia vol deixar palès que aquestes afirmacions no són verídiques. És més, el Sr. David Moynat ha presentat la seva voluntat de renovar en el càrrec de Batlle i de President de la Batllia, per comunicació de data 17 d’abril d’enguany.

En aquest sentit, el Consell Superior es reunirà aquesta setmana per prendre l’acord de renovació automàtica de les funcions de Batlle i estudiar la continuïtat del càrrec de President de l’interessat, amb una previsió de jurament a finals d’aquest mes.

Finalment, es vol deixar clar que en tots els processos relatius als nomenaments dels membres integrants de la carrera judicial, el Consell Superior de la Justícia respecta les prescripcions legals vigents.

(Text: Conell Superior de la Justícai)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada