Un  dels actes centrals de la diada de la Constitució és la sessió de Consell tradicional, en la qual es repassa l´activitat desenvolupada per les delegacions del Consell General en organismes internacionals.

De l’informe de la delegació a l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia, exposat per la seva presidenta, la consellera Demòcrata Patrícia Riberaygua, en destaca la intervenció de la delegació andorrana centrada en la cultura, l’educació, la situació de la dona i la violència de gènere, i els treballs per aplicar les polítiques de la COP 21, com les destinades a reduir les emissions de CO2 en desplaçaments.

Pel que fa a l’informe de la delegació del Consell General a l´OSCE, la consellera també Demòcrata Meritxell Palmitjavila n’ha destacat els refugiats com el tema de debat central. Pamitjavila també ha volgut subratllar que en l’informe de gènere de l’OSCE, Andorra està a la posició 17, per la seva representació política. L’octubre del 2017, Andorra organitzarà l’assemblea, el tema central de la qual serà la seguretat, nous entorns i nous reptes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada