La sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest matí el ple de constitució del Consell Municipal d’Infants (CMI) de la ciutat de l’actual curs 2018-2019 presidit per l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i amb la participació de la regidora d’Infància de l’Ajuntament, Sílvia Iscla.

En aquesta primera sessió, l’alcalde urgellenc ha donat la benvinguda als nens i nenes que conformen i els ha cedit la paraula per tal que es presentessin personalment. Seguidament, els 16 infants han pres possessió com a membres d’aquest òrgan representatiu dels nens i nenes de la ciutat. El consell està format per alumnes de 5è i 6è curs de primària de les escoles La Valira, Albert Vives i Pau Claris, i el col·legi La Salle.

En aquest primer ple, els 16 alumnes han votat per unanimitat els temes a treballar durant aquest curs escolar.

La primera proposta aprovada per aquest curs és repetir la celebració d’una trobada de tots els alumnes de 5è i 6è de primària de tots els centres educatius de la Seu d’Urgell al Parc del Segre, que tindrà lloc a la primavera.

L’altra proposta aprovada ha estat la de programar més activitats per a infants i les seves famílies alguns diumenges al llarg de l’any.

En aquesta sessió plenària del CMI, els infants també han fet arribar peticions i preguntes a l’Ajuntament que han estat respostes pel propi alcalde. En aquest sentit, els alumnes han traslladat qüestions sobre instal·lacions municipals i via pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada