Des de les celebracions de Sant Tomàs, el 21 de desembre de 2012 i al llarg de l’any 2013, es van celebrar trobades, taules rodones i conferències sobre la Constitució d’Andorra, que celebrava el 14 de març de 2013 el 20è aniversari de la seva aprovació pel poble d’Andorra en referèndum.

El recull de les intervencions d’aquells actes han estat publicats en un volum que presenta un conjunt d’anàlisis que afronten la conveniència de fer una constitució, l’esforç i els pactes que es van haver de dur a terme i una aproximació als resultats de la seva aplicació, vint anys després.

 Les perspectives de les anàlisis que reuneix el llibre són múltiples. Des de les institucions que van participar en el procés constituent, des del punt de vista del lloc ocupat per cadascuna de les persones que van intervenir a les conferències, el pensament sobre la política d’Andorra es perfila en aquestes conferències que esdevenen una aportació enriquidora sobre un període estès des de les dècades anteriors al referèndum de 1993 fins a l’actualitat, i que abasta àmbits que construeixen un entorn cada vegada més ampli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada