El Consell General debatrà el proper 18 d’abril la presa en consideració de la proposició de llei qualificada de modificació de l’article 108 del Codi penal i d’addició d’un article 108 bis presentada pels socialdemòcrates i que té per objectiu despenalitzar l’avortament en tres supòsits. Així s’ha acordat en la Junta de Presidents que s’ha reunit aquest dijous i que també ha fixat els dies 20 i 21 de juny per fer el debat d’orientació política.

La proposició de llei de modificació del Codi penal serà examinada i votada el proper 18 d’abril en una sessió del Consell General en la que també es debatrà si es pren en consideració la proposició de llei de modificació de la Llei qualificada d’immigració.

A més, la sessió també servirà per examinar i votar la proposta d’acord encomanant al Govern que iniciï els tràmits necessaris perquè l’Estat andorrà figuri entre els estats que han ratificat la Convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat i el seu Protocol opcional de les Nacions Unides.

D’altra banda, el Consell General debatrà sobre el projecte de llei de la funció de l’estadística pública; el de creació del Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andorra; i el de creació del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes i Cinesiterapeutes d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada