Els membres del Consell de l’Agència Andorrana Antidopatge (AGAD) han celebrat avui la seva primera reunió operativa després d’haver-se constituït el passat mes d’abril. La reunió ha estat encapçalada pel seu president, Jordi Beal, i la directora, Natàlia Font, que ha presentat les línies mestres de la nova Organització Nacional Antidopatge i el full de ruta a seguir.
Un dels temes tractats ha estat la voluntat d’impulsar les col·laboracions en l’àmbit internacional amb l’Agència Mundial Antidopatge, l’Institut de les Organitzacions Nacionals Antidopatge (INADO), i el foment de les relacions amb les Agències Antidopatge veïnes.

Un altre dels propòsits marcats per la nova direcció de l’AGAD és el foment de les accions en el marc de la Formació i la Prevenció, vinculades en el projecte d’aportació de fons de la UNESCO en l’eliminació del dopatge en l’esport.

Els membres del Consell també presents han estat el president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí; el representant de les Federacions Esportives, Manuel Fernàndez; el representant dels esportistes, Daniel Garcia; un representant del Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior; el representant del Ministeri d’Afers Exteriors, Cristina Torres; el representant de ministeri de Salut, Cristina Vilanova; el representant del Col·legi de Farmacèutics, Eva Usero; el representant del Col·legi de Metges, Bernat Escoda i finalment el representant del ministeri de Cultura, Joventut i Esports i secretari del Consell, Eduard Vergara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada