Tal com estava fixat en el pla d’accions del Comú de la Massana, que ja es va presentar públicament l’any passat en les reunions informatives de poble, la societat Estacions de Muntanya Arinsal Pal ha decidit fer un altre pas endavant en la millora de la seva gestió, professionalitzant el Consell d’Administració. Fins ara l’organisme estava format per cinc membres, tots cinc polítics (els cònsols major i menor i els consellers de Comú Miquel Llongueras, Sergi Balielles i Jordi Serra). Ara, l’ens s’amplia amb dos membres més, tal i com permet els estatuts de la societat: d’una banda, David Moreno, expert en restauració, gestió hotelera i turística i en la creació de nous projectes estratègics (dues estrelles en la prestigiosa guia Michelin); i d’altra banda, el fins fa poc Director General d’EMAP, Josep Maria Gelabert, amb un perfil més tècnic i d’explotació obtingut durant prop de quatre dècades viscudes prop del món de la neu.

“Es tracta de dos professionals amb dos perfils molt tècnics que ens aportaran valor afegit al Consell d’Administració”, ha afirmat el President del Consell d’Administració d’EMAP SAU, David Baró, que ha explicat que “Moreno aportarà millores en el sector de la restauració i nous projectes estratègics per créixer en serveis a Arinsal-Pal, mentre que Gelabert és la persona que coneix més en profunditat els aspectes tècnics dels camps de neu”. Les dues noves incorporacions al Consell d’Administració treballaran amb el nou Director General d’EMAP, Josep Marticella.

Les noves incorporacions es faran efectives a principis de setembre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada