El Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitza un taller per donar a conèixer l’economia social i cooperativa

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitza aquest dimarts un taller sobre economia social i cooperativa adreçat a gestories, assessories, despatxos d’advocats i tècnics de l’administració que treballen amb l’emprenedoria al territori. L’acte s’emmarca en el programa ARACOOP del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i el programa Catalunya Emprèn.

Es tracta d’un taller impartit per Melcior Viloca i Novellas, expert en economia social i cooperativa, que pretén explicar aspectes concrets de la constitució i el funcionament de les cooperatives com ara qüestions organitzatives, comptables i financeres; especificitats en la gestió; comparatives amb altres models d’empresa i anàlisi d’experiències. L’objectiu, en definitiva, és visualitzar com l’economia social pot esdevenir una eina per desenvolupar activitats professionals.

L’acte tindrà lloc de les cinc a les set de la tarda d’aquest dimarts, 14 d’octubre, al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell.