Els membres del Consell assessor del patrimoni cultural (CAP) s’han reunit aquest dilluns per fer balanç, entre altres temes, de les accions dutes a terme aquesta darrera legislatura i per valorar, a partir de l’estudi d’avaluació que el mateix consell va encarregar fa uns mesos, el grau d’acompliment de la Llei del patrimoni cultural d’Andorra. Així mateix, s’ha debatut sobre la creació d’un espai de continguts sobre patrimoni cultural immaterial a la web oficial de Cultura.

A més, durant la reunió s’ha presentat el document exploratori de la viabilitat d’una candidatura sobre els testimonis materials de la creació del Coprincipat d’Andorra, que opta a ser inclosa a la llista indicativa del Patrimoni Mundial de la Unesco. Per finalitzar, s’han visitat les instal·lacions de la casa Pal de la Cortinada, que és un espai sociocultural de reflexió. Cal destacar que aquesta ha estat la darrera sessió del CAP presidida per la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert.

Després que els membres del CAP hagin estudiat el document sobre el grau de compliment de la llei de patrimoni cultural i hagin fet les valoracions particulars, és previst que es convoqui roda de premsa per fer públiques les conclusions, tal com informen des de l’executiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada