El Consell Assessor debat l’estratègia divulgativa de l’Inventari General del Patrimoni Cultural

Reunió telemàtica del Consell Assessor de Patrimoni Cultural
Reunió telemàtica del Consell Assessor de Patrimoni Cultural. Foto: Govern

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha encapçalat aquest dimarts al matí la sisena reunió del Consell Assessor del Patrimoni Cultural (CAP), que s’ha celebrat de manera telemàtica per tal de respectar les noves mesures decretades pel Govern amb l’objectiu de reduir el risc de contagis de la COVID-19.

La trobada ha servit per abordar temes diversos relacionats amb l’estratègia divulgativa del Patrimoni Cultural. Així, s’ha constatat la necessitat de posar en valor els béns inclosos a l’Inventari General del Patrimoni Cultural.

Un dels temes centrals ha estat la reflexió al voltant de la proposta de reestructuració del web oficial del Ministeri de Cultura que té com a objectiu donar més visibilitat al treball que es desenvolupa des dels departaments de Patrimoni Cultural, Promoció Cultural i Política Lingüística. Aquesta futura modificació permetria facilitar de manera proactiva l’accés a la informació de la ciutadania.

Finalment s’han presentat les noves fitxes d’inventari dels béns immobles i els béns immaterials. El Consell Assessor té previst tornar-se a reunir abans de finalitzar l’any.

TOTES LES NOTÍCIES