El conjunt de Casa Rossell a Ordino estrenarà una il·luminació monumental el mes de juny

Una vegada finalitzats els estudis i projectes d’enllumenat específics per al conjunt de Casa Rossell a Ordino, aquest espai estrenarà il·luminació monumental el mes de juny.

L’enllumenat, que anirà a càrrec de Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA), en el marc de la seva política d’il·luminar artísticament monuments i edificis destacats del patrimoni andorrà, s’inscriu en el conveni signat entre el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports i FEDA.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i alhora presidenta del Consell d’Administració de FEDA, Sílvia Calvó, han formalitzat l’addenda prevista en el conveni, per tal que l’entitat parapública pugui licitar i adjudicar els treballs d’aquesta il·luminació, un cop enllestits els estudis preliminars.

En total s’il·luminaran 6 edificis i 2 espais exteriors del conjunt de Casa Rossell a Ordino.

S’utilitzaran diferents tècniques de llums per posar de relleu cada element. L’enllumenat tindrà en compte l’eficiència energètica, i serà de temperatura càlida. Està previst que les obres es licitin al mes de març i estiguin enllestides durant el mes de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada