cdi

El Congrés dels Diputats espanyol ha ratificat aquest dijous al migdia el conveni per evitar la doble imposició entre Espanya i Andorra amb 286 vots a favor, cap en contra i 19 abstencions. El CDI el van signar el passat 8 de gener el ministre de Finances, Jordi Cinca, i el seu homòleg espanyol, Cristóbal Montoro, durant la visita que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va fer al Principat.

Un cop aprovat el text per part del parlament del país veí, ara queda l’aprovació del Consell General. La proposta d’aprovació ja ha estat admesa a tràmit i el termini de presentació d’esmenes acaba el 10 de setembre. Així, la voluntat del Govern és que pugui entrar en vigor abans d’acabar l’any.

En el moment de la signatura, tant el cap de Govern, Toni Martí, com Mariano Rjoy, van coincidir a destacar que no hi havia hagut línies vermelles en la negociació i que s’havia partit dels estàndars de l’OCDE. El conveni eliminarà la doble imposició entre els dos països i per tant facilitarà els intercanvis empresarials i comercials.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada