Andreu Bertran (Forn Mistral, Barcelona), Josep Miquel Canut (Forn Codina, Vilaller), Francesc Massana (Forn Massana, Cornellà de Llobregat), Marc Padró (Forn de Pa Padró, Barcelona) i David Porta (L’Obrador dels 15, Barcelona), són els cinc finalistes que disputaran la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2018 el 29 de setembre pròxim a La Seu d’Urgell.

El Concurs Millor Pa de Pagès Català de l’Any està convocat pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català i té com a objectiu promoure entre els flequers i flequeres integrats a la IGP l’elaboració del pa de màxima qualitat.

Els cinc finalistes es van proclamar a l’eliminatòria prèvia que es va fer a l’Escola de Flequers Andreu Llargués de Sabadell (Barcelona), on hi van participar un total de 23 flequers i flequeres.

Andreu Bertran i Francesc Massana ja van ser finalistes a l’edició anterior del Concurs, celebrada a Gavà (Barcelona, i que va guanyar Miquel Guich (Forn del Passeig, a Sant Andreu – Barcelona)

osep Miquel Canut, Marc Padró i David Porta aconsegueixen per primera vegada classificar-se a la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català de l’Any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada