El Comú d’Andorra la Vella ha declarat desert el concurs per a l’explotació de l’edifici dels Pouets, que havia rebut només una oferta. El conseller de Circulació, Manel Bal, ha explicat a l’ANA que s’ha declarat desert perquè l’oferta no complia els requisits d’un concurs nacional, ja que es tractava d’una UTE on l’empresa del país no era majoritària. Bal ha indicat que la intenció és intentar tirar endavant amb el projecte, ja sigui convocant un nou concurs amb caràcter internacional, o bé fent una contractació directa amb els mateixos termes després de demanar pressupost a diferents empreses.

El concurs per adjudicar l’explotació temporal de l’edifici dels Pouets s’ha declarat desert. L’única oferta que ha rebut és la d’una Unió Temporal d’Empreses entre una enginyeria del país i una empresa forana amb experiència a l’estat espanyol en la gestió d’aparcaments robotitzats. El projecte que presentaven consistia en la renovació de gran part de la maquinària dels Pouets per tornar a explotar-lo com a aparcament amb un sistema més modern.

El conseller de Circulació, Manel Bal, ha explicat que el concurs s’ha declarat desert per un defecte de forma, ja que la UTE que s’havia presentat no complia amb els requisits d’un concurs nacional, en què l’empresa del país ha de ser majoritària.

Tot i això, Bal s’ha mostrat convençut que finalment es podrà tornar a posar en marxa els Pouets, ‘perquè ara tenim un edifici mort’. En aquest sentit, ha apuntat que el Comú, que el pròxim 3 d’octubre aprovarà que el concurs s’ha declarat desert, tornarà a convocar un concurs, aquest cop internacional, o es tirarà endavant mitjançant una contractació directa, després d’haver demanat pressupost a diferents empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada