emprenedorsEl Concurs Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran ja té guanyadors. La Sala de la Immaculada de la Seu ha acollit aquest divendres al matí la final del certamen, que promou l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i el Col·legi La Salle de la Seu, amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Els premis a la millor idea de negoci han estat per al projecte B-NGY, de Sant Vicenç de Castellet, i Sistema de Gestió de Dades, de la Fundació FES de Ripoll. El jurat ha tingut en compte que les propostes fomentessin la creativitat i la innovació, aportant noves idees tot mantenint la viabilitat econòmica i financera.

Pel que fa als guardons a la cooperació interempresarial a l’Alt Pirineu i Aran, han estat per a Sweeten and Mix, de l’escola Joviat de Manresa, i el projecte EPAE, de La Salle. En aquest cas, el jurat ha valorat la capacitat de col·laboració amb empreses pirinenques i l’efecte multiplicador sobre l’economia de la zona.

En cadascuna de les dues categories, s’establien dos premis en funció del cicle formatiu que cursessin els membres integrants del grup. El primer s’ha atorgat a alumnes de cicles formatius de grau superior d’administració i secretariat; i el segon, a estudiants de cicles formatius de grau mitjà i la resta de cicles formatius de grau superior.

42 projectes d’arreu de Catalunya

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro, i el director general d’F.P. del departament d’Ensenyament, Melcior Arcarons.

En aquesta edició s’han presentat 42 projectes, dels quals 10 han estat creats a l’Alt Urgell. La resta han estat d’escoles d’arreu de Catalunya, de ciutats com ara Manresa, Terrassa, Lleida, Barcelona i Ripoll.

L’objectiu del concurs és fomentar l’esperit emprenedor i la iniciativa dels estudiants, tot apropant el món acadèmic al món laboral en l’àmbit del Pirineu i Aran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada