El Concurs de Nadales d’Ordino lliura els premis als guanyadors

L’11è Concurs de Nadales i Calendaris d’Advent ha aconseguit incrementar la participació en la convocatòria d’enguany amb 118 infants, respecte als 90 alumnes que es van presentar l’any passat. Els participants amb edats entre els 4 i els 12 anys han optat a quatre categories diferents: Hivern (de 4 a 5 anys), Pare Noël (de 6 a 7 anys), Arbre de Nadal (de 8 a 9 anys) i Bola de Neu (de 10 a 12 anys), sent la primera la que ha rebut més originals.

El jurat que ha triat els dibuixos ha estat format per la consellera de Cultura Gemma Riba; la consellera de Benestar Social, Lucia Muñoz; la consellera delegada de Joventut, Eva Font, i el conseller de la minoria, Èric Bartolomé. Tots ells van ser presents pel lliurament de premis, que va tenir lloc ahir a la tarda a l’edifici de la Casa Pairal, on els treballs han estat exposats durant tot el mes de desembre. Pel que fa al concurs de pessebres que enguany arriba a la 6a edició ha notat una davallada de participants, ja que només quatre infants de la ludoescola s’han presentat, i ha estat el servei qui ha recollit el premi per a les quatre categories que existeixen.

La ludoescola i les Escoles són la principal via de difusió d’aquest concurs que es convoca des de Cultura i forma part del programa d’activitats de Nadal.

Aquests són els guanyadors:

– Categoria Hivern: Jan Ballesté (1r premi); Isona Cerro (2n premi); Alejandro Romero (3r premi).

– Categoria Pare Noël : Emma (1r premi); Berta (2n premi); Lluna (3r premi).

– Categoria Arbre de Nadal : Paula Duedra (1r premi); Ona Olaskoaga (2n premi); Joel Grandjean (3r premi).

– Categoria Bola de Neu: Clàudia Campuzano (1r premi); Jessica de Sa Franco (2n premi); Noemi Ramos (3r premi).

(Foto: Comú d’Ordino)

TOTES LES NOTÍCIES