El saló La Massana Còmic ha superat amb bona nota la seva vint-i-dosena edició. En la darrera jornada, la sala de la Closeta s’ha omplert de públic per veure el segon concurs de Cosplay, en el qual hi han participat concursants professionals tant d’Andorra com de Catalunya.

Les guanyadores de la categoria professional han estat Cristina i Gemma Pedragosa, per les seves disfresses de Hellboy. En segona posició ha quedat Scarpy Cosplay (nom professional de Lucas Castilla, de Lleida), amb la seva caracterització de Paladin Tier 16. El tercer premi se l’ha endut Carol Garrido, amb la seva disfressa de Miss Fortune.

Pel que fa a la categoria fanzine o amateur, el primer premi ha estat per Nil i Noemí Perrineaux, amb Minecraft; el segon, per Èlia Planellas, amb Lady Bug; i el tercer per Eder Vanderssten, caracteritzat de Dead pool.

“Aquesta edició ha estat excel·lent. En la seva segona edició podem dir que el concurs de cosplay ja s’ha professionalitzat amb uns treballs increïbles. Tanquem una Massana Còmic molt participativa i de molta qualitat”, ha assegurat el director del saló, Joan Pieras, que també ha remarcat l’èxit de la nova iniciativa d’introduir jocs de taula.

A part del concurs de cosplay, l’altre moment de gran afluència va ser dissabte amb la signatura d’àlbums per part dels artistes. De fet, l’il·lustrador francès Tito encara ha estat signant durant la jornada d’avui.

Recordem que han participat en aquesta vint-i-dosena edició dels saló dibuixants de primera fila com Carlos Puerta, Jan, Alfonso Font, Álvaro Ortiz, Rubén Pellejero, Josep Maria Beroy, Tito o Jordi Bernet. Cal remarcar la presència de l’andorrà Marc Huguet, que ha presentat el seu treball “Dragones y Tavernas”.

Tot i que el saló ha tancat les portes, es manté l’exposició de Jordi Bernet al Museu la Massana Còmic fins el 2 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada