El concurs d’aparadors d’Andoflora s’amplia a la participació dels veïns

L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana, ACELMA, proposa per enguany un concurs d’embelliment de balcons i terrasses, que serà complementari al ja tradicional concurs d’aparadors d’Andoflora i que any rere any demostra el gran nivell de creativitat dels comerços massanencs.

“El Comú de la Massana dona suport a totes les accions d’ACELMA que contribueixin a dinamitzar la parròquia i pensem que aquest concurs és un clar exemple de participació ciutadana per promocionar conjuntament un esdeveniment i per tenir una parròquia atractiva”, assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles.

Tothom pot participar en el concurs d’embelliment de balcons i terrasses. “La decoració pot ser amb flor natural o artificial. També es poden fer manualitats creant, per exemple, flors de paper”, explica la presidenta d’ACELMA, Adelia Brandao, que està convençuda que el concurs tindrà una bona acollida perquè assegura que “als massanencs ens agrada tenir la parròquia florida”. ACELMA ja n’està informant als seus associats, ja que recordem que la nova junta de l’entitat va obrir l’associació als veïns de la parròquia.

Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure trucant a l’oficina de Turisme, al tel.  835693, o bé enviant un mail a turisme@lamassana.ad amb el nom, l’adreça i un telèfon de contacte.

El jurat estarà format per representants del comú i d’Acelma i per professionals del sector de la jardineria i la floristeria. El jurat visitarà els participants durant els dies 23 i 24 de maig.

De forma paral·lela, també es farà de nou el concurs d’aparadors Andoflora 2014, obert a tots els establiments comercials, de restauració i allotjaments turístics de la parròquia. La temàtica sempre ha d’estar relacionada amb Andoflora. En aquest cas, el jurat passarà a avaluar les diferents creacions el 24 de maig.

D’altra banda, Acelma també contribueix a Andoflora organitzant una desfilada de perruqueria, amb la participació de Bucles, perruqueria Arinsal, Elegants, Gentil i Diferents perruquers.