El concert de Reis ofert pel Cor Signum recull prop de 600 euros per al projecte Aliments per la Solidaritat

El tradicional concert de Reis ofert pel Cor Signum ha recollit aquest passat divendres un total de 584,59 euros que es destinaran al projecte Aliments per la Solidaritat. Davant aquesta bona resposta solidària per part de la ciutadania urgellenca, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu, Anna Vives, ha volgut expressar que “en representació de totes les entitats que conformen aquest projecte, el més sentit agraïment pel Cor Signum, en nom del Banc dels Aliments i de totes les persones que pateixen extremes necessitats i que se’n podran beneficiar”.

Recordem que el passat 6 de gener, el Cor Signum va oferir una actuació a la catedral de Santa Maria d’Urgell de la Seu. Al final del concert, d’entrada gratuïta, es va aprofitar per tal que el públic assistent pogués fer les seves aportacions voluntàries al Banc dels Aliments.

El projecte Aliments per a la Solidaritat compta amb la implicació de Càritas d’Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones (impulsat per l’Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal), la Creu Roja i l’ONG La Seu Solidària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.