El Cor d’Encamp organitzarà el pròxim 2 d’abril un Concert de Primavera que comptarà amb la presència de la Coral de l’Institut Maria Rúbies de Lleida. Aquest concert reunirà 38 alumnes i serà la cirereta d’un conjunt d’activitats en un intercanvi entre els dos cors. A més dels assajos conjunts, els alumnes realitzaran un concert de l’EASE d’Encamp, un recorregut per la parròquia, una pujada al Funicamp i una passejada pels Cortals d’Encamp.

L’acte per veure els 14 alumnes lleidatans i els 24 encampadans en plena actuació serà d’entrada gratuïta i tindrà lloc a les 21 hores a la sala de festes del complex esportiu i sociocultural.

E Cor d’Encamp

El Cor d’Encamp va néixer el mes de novembre de 2009 a l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de la parròquia de la mà de Jordi Porta i Gil Blasi. Es tracta d’un projecte educatiu que mira de potenciar les qualitats més humanes que la pràctica musical ens aporta: socialització, educació del sentit estètic, potenciació de l’autoestima i sentiment de pertinença a un grup.

Els seus integrants són alumnes de 12 a 16 anys que des de la seva creació han actuat en diversos actes culturals, esportius i oficials dins i fora d’Andorra. El Cor ha realitzat diversos intercanvis amb agrupacions d’altres escoles com el grup de percussió de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma, el cor de l’IES de Sentmenat i el Cor i orquestra de l’IES Joan Brudieu de la Seu d’Urgell.

Entre la seva programació habitual, el Cor d’Encamp fa actuacions de Nadal a les residències d’avis d’Andorra la Vella i col·labora amb organitzacions humanitàries com Intermón Oxfam, el projecte Solidaris amb Bolívia (Cooperand) de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp o l’associació Judit Ribas (Música para vivir).

A través de les seves veus i en les seves actuacions, aquesta agrupació coral mira de representar el col·lectiu de professors, alumnes, pares i educadors que dia a dia fan gran l’Escola Andorrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada