El Concert de Meritxell oferirà diumenge un mestissatge d’estils: pop, electro, tecno, house

Taula de Dj
El concert, entre d’altres, tindrà la col·laboració del Dj Xavi Pérez (iStock)

Les entrades del Concert de Meritxell estan disponibles al web www.onca.ad. El concert, que se celebrarà aquest diumenge, dia 18 de setembre, a les 12 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino, ha estat organitzat per la Fundació ONCA.

Sota el títol de «DJonca: passió per la música disco», la producció anirà a càrrec de la Jonca i comptarà amb la col·laboració de músics de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), sota la direcció de Jordi Coll i amb arranjaments musicals de Guillem Vilar. A més, es comptarà amb la col·laboració de Xavi Pérez com a actor/Dj i la cantant Mar Capdevila en un espectacle amb els temes de més èxits dels darrers 50 anys.

Alguns dels hits que es podran escoltar són de grups reconeguts com ABBA, passant pel rock català, un YMCA o fins a músiques dels artistes més actuals com Rosalia, Rigoberta Bandini o David Guetta. Música pop, electro, tecno, House… en seran les protagonistes.

L’actuació compta amb la col·laboració de la Fundació Anna Riera, entitat destinada a la promoció de la formació de joves intèrprets.

Les entrades estan disponibles al web www.onca.ad al preu de 5 euros la localitat.

TOTES LES NOTÍCIES