El concert d´Ainhoa Arteta recapta 17.232,50€ pel fons solidari per pal·liar els efectes de la COVID-19

Concert d'Ainhoa Arteta a la plaça del Consell General
Concert d’Ainhoa Arteta a la plaça del Consell General. Foto: Andorra Turisme

El concert que la soprano basca Ainhoa Arteta va oferir el passat dissabte ha recaptat un total de 17.232,50€, un import que es destinarà íntegrament al fons solidari del Govern d´Andorra per pal·liar els efectes de la COVID-19. A destacar també l´aportació desinteressada d’entitats bancàries del país que van adquirir entrades preferencials amb l´objectiu de contribuir també en aquesta causa solidària. Per la seva part, el Consell General va cedir de forma altruista l´espai on va tenir lloc el recital i cal mencionar a més, la col·laboració del comú d´Andorra la Vella, Andorra Telecom i FEDA.

A part de comptar amb la participació de diferents entitats i institucions del país, el concert va servir també per agrair públicament els treballs i esforços de totes les persones implicades en la gestió de la pandèmia de la COVD-19 en especial del personal sanitari del país, els cossos especials i els treballadors de serveis essencials que també van estar a primera línia treballant durant el confinament.

El recital, que va assolir un 92% d´ocupació, va ser un concert íntim que va servir per repassar algunes de les peces més conegudes d´Isaac Albéniz, cançons clàssiques espanyoles de Fernando Obradors, de Jesús García Leoz, i de Joaquín Turina així com també, una selecció de melodies d´Enric Granados. La cloenda va ser amb un emotiu “El Cant dels Ocells” de Pau Casals.

L´organització d´aquest concert es va realitzar seguint les normes de seguretat sanitària vigents sota la supervisió del ministeri de Salut del Govern d´Andorra tot respectant l´ús de la mascareta obligatòria durant l´esdeveniment, garantint la distància de seguretat entre cadascun dels assistents i evitant les aglomeracions tot afavorint una entrada i sortida ordenades de l´espai.

Aquest concert en petit format és l´únic que es va poder celebrar vistes les restriccions a causa de la pandèmia del COVID-19. La resta d´esdeveniments musicals previstos dins de l´Andorra Mountain Music tindran lloc durant la primavera del 2021.

TOTES LES NOTÍCIES