Aquest divendres vinent ja es podria saber quines zones del Centre esportiu dels Serradells es poden obrir i en quin termini. D’aquesta manera, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha destacat, després de la visita que va fer amb els pèrits al centre aquest dilluns, que té “la impressió” que hi ha algunes zones que “podran obrir molt aviat”. És el cas de l’escola bressol, ja que ha reiterat que no ha patit danys, si bé el que caldrà garantir és que els accessos siguin segurs tant per arribar a la guarderia com als altres espais que puguin obrir.

D’aquesta manera, la cònsol major ha detallat que hi ha “moltes zones no afectades”, la qual cosa, ha afegit, és “molt bona notícia”. Així, es preveu que una “part important” del centre pugui estar novament en funcionament en un “termini prudencial”. El més afectat ha estat la zona de la piscina, tot i que la maquinària sembla que no ha quedat malmesa.

Marsol ha destacat que, per tant, espais com el bar o el gimnàs no sembla que estiguin afectats i ha afegit que els vidres de la instal·lació van fer que el foc anés cap amunt, a la teulada, i van evitar que entrés dins el centre, amb la qual cosa s’han evitat danys majors. “Després de veure-ho tot estic una mica més animada”, ha remarcat la cònsol major.

De moment, ha dit, no tenen encara els informes definitius dels bombers i els de la policia descarten cap tipus de criminalitat. Ara caldrà esperar, també, els informes del pèrit especialitzat en estructures i l’expert en l’avaluació de la producció del foc i la seva propagació, per tenir les conclusions finals tant de les causes i de la ràpida expansió com també de l’afectació exacta. Tot i que algunes informacions assenyalaven que dies abans hi hauria hagut un altre foc que els operaris haurien extingit, la cònsol ha manifestat que “no” en té “constància” i que tampoc ningú no li ho ha comentat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada