El Comú ordinenc acompanyarà el FC Ordino en la seva reivindicació d’ingrés a la lliga andorrana

La decisió de l’assemblea de la Federació de Futbol en vetar l’ingrés a la lliga andorrana del FC Ordino, s’ha exposat amb preocupació al Consell de Comú que ha tingut lloc aquesta tarda. El conseller de la minoria Enric Dolsa, ha mostrat inquietud pel mal nom en què ha posat la parròquia aquesta notícia que encara té ressò als mitjans de comunicació. La cònsol menor, Consol Naudí, ha tranquil·litzat Dolsa assegurant que col·laboraran a fer el recurs si la decisió de la Federació no respon a criteris objectius “posarem tots els mitjans i estem a l’espera de la resolució, no es pot vetar algú sense motius”, ha afegit Naudí. La cònsol ha volgut fer públic el suport del club que enguany incorporarà la gestió de les seccions de judo i gimnàstica rítmica d’Ordino. L’equip començarà la segona temporada amb 150 nens inscrits i a les infraestructures se sumarà una subvenció per part de l’administració. La fórmula ha de servir per una “gestió sostenible” en paraules del conseller de Finances, Jordi Ordoñez, que no descarta la promoció d’altres activitats sense que depenguin en la seva totalitat de l’administració.

En la compareixença posterior a la sessió de Consell, Dolsa també ha destacat la renovació de la pòlissa de crèdit de la societat Vallnord per un import de 1.200.000 €, en què el Comú assumeix el 33,34% de l’accionariat per a la Societat explotadora del Camp de Neu Ordino-Arcalís (SECNOA). Pel que fa al dèficit de la societat, el conseller ha posat sobre la taula el concepte de nacionalitzar la neu “ja que cap corporació local pot suportar les pèrdues de la neu, només hi veig una solució conjunta, a nivell nacional”, ha conclòs Dolsa. Pel que fa a aquest tema, Naudí ha recordat les polítiques de comercialització conjuntes que ja s’estan portant a terme, i la voluntat de Ski Andorra per pactar sobre els preus dels carburants i l’energia en general, ja que representen una despesa molt elevada en el manteniment de les estacions.

Text i foto: Comú d’Ordino

 

1 comentari

  1. Sincerament, lo que ens trobem a la Federació de Futbol d’Andorra, es una dictadura… una colla de xuclasangs, que nomes fan que mirar per ells, fen malbé un esport com es el futbol, sense projecció i deixant aquest amb un futur incert!!!! Dimissió de la junta immediatament e revisió/renovació urgent dels estatuts.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES