A partir del proper dilluns dia 1 d’octubre el comú d’Andorra la Vella posarà a disposició dels residents de la parròquia exemplars del llibre ‘Més de 100 anys de Contrapàs a Andorra la Vella’, elaborat per Teo Armengol i editat pel comú. L’obra repassa la història d’aquesta tradicional dansa i les persones interessades en obtenir-la es podran adreçar, a partir de la setmana vinent, a la recepció de la casa comuna o del Centre cultural la Llacuna entre les 8 i les 17 hores per recollir el seu exemplar.

El llibre, presentat el 2 d’agost, recull més de 300 imatges extretes en gran part de fonts familiars i dels arxius del comú d’Andorra la Vella i del Govern, i mostra la història i l’evolució del ball històric que s’interpreta a la festa major.

A més, l’obra també recorda la trobada d’exdansaires que es va fer al juny del 2017, i explica el paper de la vara de cònsol el dia del ball del Contrapàs. S’ha editat un total de 1.200 còpies i ha estat fruit d’un conveni de col·laboració entre l’autor i el comú, que ha aportat 6.000 euros al projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada