El comú massanenc vol enllestir el pla estratègic de Pal-Arinsal per als propers deu anys


EMAP centra, un cop més, bona part de la tasca de gestió del nou equip comunal de la Massana, que compleix els cent primers dies del segon mandat amb David Baró al capdavant. L´objectiu més immediat, una vegada s´ha consumat la reestructuració de Vallnord, és presentar el pla estratègic de l´estació per als pròxims deu anys. La intenció és obrir-la deu mesos l´any.

Pal-Arinsal acaba de tancar els millors resultats en deu anys amb 15 milions i mig de facturació. És el tercer any consecutiu que té beneficis i ara -de fet el mes que ve- s´encetaran les trobades per perfilar el futur de l´estació per als pròxims anys. Un cop consumada la reestructuració de Vallnord, amb polítiques diferenciades de preu, producte i distribució amb Arcalís, l´objectiu és marcar el camí que permeti EMAP continuar creixent i reduint el deute.

L´aposta clara del comú massanenc és tenir l´estació oberta deu mesos l´any. Per això, un bon pessic del pressupost se´n va aquest 2016 a finançar esdeveniments esportius de primer nivell a l´estiu, com la prova de Copa del Món de BTT.

El comú pretén invertir 6 milions i mig durant el mandat, repartits entre tots els pobles de la parròquia, i reduir l´endeutament dels 14 als 8 milions. Dels primers cent dies al capdavant, David Baró destaca l´ensurt que va suposar l´incendi a l´edifici Tiffany´s. Un sinistre que, afortunadament, no va causar víctimes. El cònsol massanenc té constància que ben aviat la propietat presentarà un projecte d´obra major per reconstruir la part afectada i espera que, en el termini més breu de temps, tots els veïns puguin tornar a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.