El Comú lauredià relleva Ricardo Masegosa al capdavant de Naturlàndia

La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, ha explicat aquest dimarts que s’ha arribat a un acord amb Ricardo Masegosa per fer un ‘relleu ordenat i continuista’ com a director de Naturlàndia. Segons ha informat Gil, seran les actuals directora d’operacions -Laura Garcia- i directora comercial -Meri Cassi- les que assumiran a partir del proper mes de maig la responsabilitat d’estar al capdavant del parc temàtic. La cònsol major ha destacat el paper de Ricardo Masegosa en aquests dos anys que ha qualificat ‘d’intensos’. Per la seva banda, l’encara director ha remarcat que el relleu ha estat de mutu acord, que ja havia manifestat feia temps la voluntat de deslligar-se de la direcció per motius personals i de fer-ho de ‘manera aassossegada i tranquil·la sense perjudicar ningú’. Per aquest motiu es va escollir el mes de maig, un dels mesos més fluixos turísticament parlant. Masegosa ha reiterat la seva confiança en l’èxit del projecte de Naturlàndia que ‘acabarà sent un referent turístic d’Andorra, sens dubte’.

Montserrat Gil ha anunciat aquest dimarts que la rescissió del contracte de Ricardo Masegosa com a director de Naturlàndia és un acord de ‘relleu ordenat i de mutu acord’. Segons la cònsol i el propi director del parc temàtic, aquest ja fa dies que va trametre al consell d’administració la voluntat de plegar per motius personals, ja que Masegosa tindria altres projectes.

Les dues parts han acordat fer un canvi continuista i, per tant, propiciar que la directora d’operacions, Laura Garcia, i la directora comercial, Meri Cassi, assumeixin a partir del mes de maig la responsabilitat que duia a terme Ricardo Masegosa al capdavant de Naturlàndia.

Gil ha destacat que l’acord ha estat ‘entre persones responsables, dialogants i que volen consolidar Naturlàndia com fins ara’ i ‘amb la voluntat de no perjudicar ningú’. Ha assegurat que ‘no canviarem res del que estem fent i seguirem consolidant-lo’. La cònsol ha afegit que ‘no hi haurà cap trencament’ i que ‘les línies estan clares per tothom’.

La cònsol major ha agraït la tasca de Ricardo Masegosa durant aquests dos anys que ha qualificat ‘d’intensos, anys importants’ ja que s’ha dut a terme l’obertura de noves atraccions i el seu desenvolupament com a parc temàtic, i se segueix treballant en noves activitats i l’obertura del parc d’animals.

De fet, el cònsol menor, Manel Torrentallé, ha exemplificat la bona gestió a Naturlàndia amb les xifres d’aquesta Setmana Santa que han significat, segons ha dit, un augment de visitants en relació a la Pasqua de l’any passat.

Ricardo Masegosa ha reiterat que el relleu el va demanar ell perquè ja feia un temps que ‘necessitava un canvi’ i que ho va plantejar amb la voluntat de fer-ho ‘de manera assosegada i tranquil·la, sense perjudicar ningú’. Per aquest motiu, es van marcar el mes de maig, el més fluix turísticament parlant, per fer el relleu.

Masegosa ha reiterat la seva confiança en el projecte de Naturlàndia: ‘hi crec fermament. L’observatori de fauna autòctona tindrà èxit i serà un referent turístic d’Andorra, sens dubte’.

Pel que fa a la remuneració econòmica per la rescissió del contracte, tant Gil com Masegosa han assegurat que fins ara sempre han parlat de temes operatius, però que ‘no ha d’haver-hi cap problema, perquè el tema econòmic no és la qüestió principal’, ha assegurat l’encara director de Naturlàndia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *