L’informe geològic dels tècnics sobre el despreniment d’una pedra a l’estacionament dels Roc dels Escolls insta al sanejament de la zona per evitar-ne d’altres. El comú d’Andorra la Vella ha enviat una carta a la propietat perquè la neteja es faci abans de vuit dies.

Les conclusions de l’informe geològic dels tècnics del comú d’Andorra la Vella sobre l’estat d’una paret a l’estacionament del Roc dels Escolls és que, sigui la propietat o el mateix comú, el sanejament s’ha de fer aviat. El comú ha comunicat per carta a la propietat la conclusió tècnica afegint que si no es dona compliment serà el comú que ho faci.

Miquel Canturri ha explicat que la situació en aquest punt de la capital no es pot comparar amb l’esllavissada del Punt de Trobada. “És molt diferent, aquí és una penya de granit que ens vam adonar que havien caigut algunes pedres petites”, detalla.

El despreniment d’un petit roc el dia 20 va alertar el comú d’Andorra la Vella, que immediatament va tancar parcialment l’estacionament i va encarregar l’informe tècnic. No es tracta d’un estacionament amb moltes places però connecta l’avinguda Meritxell amb la plaça del Poble. Per això la ràpida actuació comunal que assegura el pas per aquest passatge.