El Comú d’Escaldes i els Amics de l’Atletisme organitzen la segona edició de la cursa de Halloween

Després de la bona acollida de l’any passat amb uns 400 inscrits, el proper 5 de novembre se celebrarà la segona edició de la cursa  “1609 metres de Halloween” una iniciativa organitzada pel Comú d’Escaldes-Engordany i els Amics de l’Atletisme d’Andorra. L’activitat, pensada per fer amb família, consistirà en un recorregut de 1.609 metres pels carrers de la parròquia. Concretament, sortirà a les 18.30h del carrer dels Veedors i es dirigirà cap a Vivand amb final al carrer dels Veedors. A les 17.30h es disputarà la cursa de 100 metres per als infants al mateix carrer dels Veedors. Ambdues curses no són competitives i estan obertes a totes les edats.

L’objectiu d’aquesta cursa és que els participants vinguin disfressats i puguin passar una tarda distesa, divertida i simpàtica amb família tot fent esport. A partir de les 15.30h. s’oferiran tallers de maquillatge al carrer dels Veedors (en cas de mal temps al vestíbul del Prat del Roure). Després de la cursa infantil hi haurà actuacions a càrrec dels grups dels Liquid Dansa i TC Escola de dansa. Al finalitzar la cursa per a adults hi haurà una xocolatada i coca per a tots els assistents i moltes sorpreses com obsequis, gràcies a la col·laboració de diferents establiments.

Les inscripcions per participar a la cursa es poden fer a partir d’avui al secretariat d’Esports al Prat del Roure, a la Llar de jubilats i a l’Espai jovent. Les inscripcions també es podran realitzar el mateix dia de la cursa de les 15.30h a les 16.30h. i els dorsals es podran recollir a partir del 30 d’octubre al secretariat d’Esports del Prat del Roure de les 8 a les 23h. o el mateix dia de la cursa de les 15.30 a les 16.30h.

La recaptació dels dorsals es destinarà a l’Associació Marc G.G.

Les persones que participin a la cursa “1609 metres de Halloween” hauran d’adquirir un dorsal a un preu de 2 euros.

La recaptació que s’obtingui de la venda dels dorsals es destinarà a l’Associació Marc G.G. De fet, l’Associació obsequiarà als assistents al final de la cursa amb un globus amb llum perquè tothom pugui demanar i llençar un desig.

Una de les principals tasques de l’Associació Marc G. és acollir,  fer costat i recolzar, a més de compartir i ajudar, entre altres, als pares que han patit la pèrdua d’un fill, és igual per la causa que hagi estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.