El Comú d’Escaldes-Engordany i la companyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany (CAPESA) han alertat aquest divendres que davant les tempestes previstes per aquest dissabte es poden produir possibles talls en el subministrament d’aigua a la parròquia. Segons les previsions meteorològiques, la tempestes previstes per dissabte podrien ser intenses a la tarda amb un avís taronja a la zona del Madriu. Aquest fet i la fosa de neu poden obligar a CAPESA a tallar el subministrament.

El Comú d’Escaldes-Engordany i la companyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany (CAPESA) preveuen que aquest dissabte les pluges puguin ser intenses, la qual cosa obligaria a tallar el subministrament d’aigua, tal com han informat aquest divendres.

Així, la previsió de fortes tempestes per dissabte poden provocar talls en el subministrament d’aigua, la qual cosa farà que des del Comú d’Escaldes-Engordany i des de la companyia s’activi el protocol d’actuació per aquests casos: avisant la població mijtançant els diversos canals disponibles i alhora posant en marxa un servei d’atenció telefònica des de la corporació i amb la distribució d’ampolles d’aigua potable, en el cas que fos necessari.

D’altra banda, les obres de construcció del segon dipòsit van a bon ritme i a principis de juliol estarà en funcionament. Els propers dies 7 i 8 de juny es col·locarà la coberta del dipòsit que arribarà amb camions grua de grans dimensions. Per aquest motiu, l’accés a la carretera de la Plana estarà tallat a partir de les 8 del matí del dia 7 de juny i la via alternativa per al trànsit rodat serà la carretera de la Comella.

(Text: ANA / Foto: Comú d’Escaldes-Engordany))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada