El Comú d’Ordino descarta allargar la temporada d’Arcalís perquè ‘la despesa seria insostenible’

El Comú d’Ordino ha descartat aquest dijous poder allargar la temporada d’esquí a Arcalís perquè ‘a nivell de despesa és insostenible’. Així s’ha manifestat el conseller de Comunicació i Administració, Ludovic Albós, qui ha indicat que l’afluència de persones no compensa tenir obert més dies. Per la seva banda, el conseller de la minoria, Èric Bartolomé, ha assegurat que es tracta d’una ‘aposta valenta’ per part de Grandvalira el fet d’obrir fins a finals d’abril però ha afirmat que ‘Arcalís no està per fer apostes arriscades en aquest moment’.

La possibilitat d’allargar la temporada a la part ordinenca de Vallnord ha quedat descartada aquest dijous també pels membres del Comú. I és que segons ha assenyalat el conseller de Comunicació i Administració, Ludovic Albós, ‘a nivell de despesa és insostenible’. L’afluència que hi podria haver de visitants, ha apuntat, no compensa la despesa que suposa mantenir oberta l’estació ja que suposa una inversió important a nivell de recursos elèctrics i de personal, com també ha recordat el conseller de la minoria, Èric Bartolomé.

Bartolomé també ha indicat que és una primícia que l’altra vall estiri gairebé un mes la temporada i ha recordat que durant la setmana santa molta gent ‘canvia de xip’ i deixa la neu per pensar en la platja. Amb tot, les avançades dates d’enguany i el mal temps a Espanya potser ajuden a portar visitants a les pistes, ha admès, però ‘Arcalís no està per fer apostes arriscades en aquest moment’, ha assenyalat.

Tot i que Albós ha reconegut que podria ajudar als comerciants, ha mantingut que ‘els comuns no podem finançar aquests dies de més’.

En canvi, el que es manté en espera és el projecte de l’amfiteatre de la Querola. Segons la cònsol menor, Consol Naudí, segueixen a l’espera de l’informe dels tècnics de la promotora i fins que no es disposi d’aquesta informació no es debatran les alternatives o altres opcions del que es pugui fer en aquella zona.

Per la seva part, el conseller de la minoria, Èric Bartolomé, ha assegurat que tothom sabia que hi havia una zona humida però cal determinar quin grau de protecció se li ha de donar. ‘És un projecte que està costant’, ha lamentat, i que ‘tenim ganes que es concreti per posar Andorra al mapa arquitectònic del món’, ha conclòs.

1 comentari

  1. En lloc de gastar milionades en campanyes publicitaries inutils i nefastes, el pressupost d’Andorra Turisme s’hauria de destinar a ajudar les estacions a obrir mes dies. Seria una publicitat fantastica i tot elpais s’en podria beneficiar.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES