93 persones van gaudir, ahir al vespre, del Maridatge Solidari de vins d’altura i cuina andorrana. Una iniciativa destinada a promocionar els cellers lauredians i els xefs del país.

Claudia Coma, Lucia Abreu, Roger Biosca, Carles Flinch, Sergi Vallès, Josep Maria Troguet, Roger Troguet i Jordi Planes van proposar als comensals un menú degustació integrat per un aperitiu d’embotits artesanals, 6 plats i postres. Tot, acompanyat per vins dels cellers Borda Sabaté, Casa Auvinyà i Mas Berenguer introduïts pels enòlegs Martí Magriñà i Iolanda Carazo.

El sopar costava 50€, la meitat dels quals es van destinar a Càritas de Sant Julià de Lòria. En representació del Comú, el cònsol menor, Julià Call, va entregar un xec al president de l’entitat, Jordi Gonzàlez, valorat en 2.300€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada