El  comú d’Escaldes-Engordany ha tret un concurs públic per adjudicar la construcció de la prolongació del carrer de Sant Antoni. La voluntat és que les obres puguin començar cap al mes de setembre i puguin estar enllestides a finals d’any, tal com ha explicat el cònsol menor, Marc Calvet. Es tracta d’un vial d’uns 100 metres de doble sentit que servirà per “desconegestionar el carrer de la Unió” i comportarà una nova entrada i sortida a la parròquia. L’execució d’aquest vial s’emmarca en un pla especial donat l’interès per a la parròquia, però quan els propietaris de la parcel·la construeixin hauran de satisfer la part proporcional d’aquesta via.

El comú d’Escaldes-Engordany ha publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) un concurs públic per adjudicar la construcció de la prolongació del carrer de Sant Antoni. Tal com ha explicat el cònsol menor, Marc Calvet, les obres podrien començar al mes de setembre i estar enllestides a finals d’any.

Es tracta d’un vial d’uns 100 metres que tindrà doble sentit, amb la qual cosa permetrà entrar a la parròquia des de la carretera de l’Obac i també a la inversa. El cònsol menor ha remarcat que això servirà per “descongestionar el carrer de la Unió”, que és un dels més transitats del país. Aquestes obres es duran a terme un cop es concloguin, al juny, els treballs de l’avinguda del Fener i formen part d’un pla especial impulsat per la corporació comunal en considerar que es tracta d’un vial d’interès per a la parròquia, per la qual cosa s’ha procedit a una cessió de terreny anticipada. Per aquest motiu, quan els propietaris de la parcel·la afectada construeixin hauran de pagar la part proporcional del vial.

Una de les parts més complexes de l’obra, segons Calvet, serà l’embrancament amb la carretera de l’Obac, cosa que afectarà el trànsit amb alguna restricció. També s’hauran de fer tots els serveis d’aigua i enllumenat.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada