El Comú d’Escaldes proposarà la creació del carnet de família nombrosa

El Comú d’Escaldes-Engordany proposarà en la propera reunió de cònsols, que se celebrarà el 3 de juliol a la parròquia, la creació del carnet de família nombrosa d’Andorra. La corporació ja s’ha posat en contacte amb el Govern d’Andorra, mitjançant el Ministeri de Salut i Benestar, per explorar les possibilitats de col·laboració amb els comuns per impulsar aquesta iniciativa.

El carnet de família nombrosa acredita la condició de família nombrosa, és a dir, tenir tres o més fills (o dos, si un d’ells té discapacitat; o també dos, en el cas de tractar-se d’una família monoparental) i atorgaria diversos beneficis i avantatges. Aquesta tarja, a més de facilitar la identificació de les famílies per gaudir de beneficis, també serviria per tenir avantatges similars a nivell internacional. Així mateix, també es demana al Govern que impulsi, amb la col·laboració de les institucions escaients, la instauració d’una guia de serveis del carnet de família nombrosa.

L’objectiu d’aquesta proposta no és altre que donar suport a les famílies nombroses residents al Principat d’Andorra repercutint en el seu benestar i qualitat de vida, així com per alleugerir la despesa d’aquests nuclis familiars.

Text: Comú d’Escaldes

3 comentaris

  1. Aquests tipus d’aunucis eren habituals amb l’altre cònsol. Ell, durant anys, va fer servir el populisme i la repetició molt reiterativa d’anuncis de la mateixa cosa, i ningú deia res… Ara, com que els cònsols, tan fluixets, no deuen tenir res més a dir, es permeten destapar allò que pretenen proposar a la reunió de cònsols. És un veritable escàndol i una befa per als altres cònsols. Quina poca decència política.

  2. Mesura populista i a deshora.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES