El Comú d’Escaldes i els comerciants organitzen conjuntament un Dia Vivand ambientat en Hawaii

El Comú d’Escaldes-Engordany i l’Associació de Comerciants de l’avinguda Riberaygua i Travesseres han organitzat conjuntament la 6a edició del Dia Vivand que se celebrarà el dissabte 30 d’abril amb ambientació hawaiana. Des del carrer de la Unió fins a l’edifici Artalroc hi haurà automòbils surfistes, palmeres, photo calls, animacions, DJ o simuladors de surf, i per les compres superiors a 30 euros en els comerços adherits es podrà participar en el sorteig de tres viatges: a Hawaii, Bali i Fuerteventura per a dues persones. Tant des del Comú com des de l’Associació de Comerciants confien que hi hagi força afluència de gent, ja que hi ha algunes comunitats autònomes a Espanya en què dimarts és festiu, i poden aprofitar per gaudir d’una experiència de compra diferent. Aquest esdeveniment té un pressupost de 29.000 euros subvencionats el 80% pel Comú i el 20% pels comerciants.

El proper dissabte 30 d’abril tindrà lloc una nova edició del Dia Vivand, organitzat per primera vegada de manera conjunta entre el Comú d’Escaldes-Engordany i l’Associació de Comerciants de l’avinguda Carlemany i Travesseres. La temàtica escollida ha estat ‘Aloha Vivand’, ambientada en Hawaii amb diferents accions de dinamització i decoració. Concretament, entre les 10 del matí i les 22 hores hi haurà automòbils de surfistes, palmeres, photo calls, animacions, DJ, onades gegants o simuladors de surf entre el carrer de la Unió i l’edifici Artalroc. A més, hi haurà el Tiki Bar a la zona de l’antic CIAM amb Dj, còctels i aperitiu.

Una de les novetats més destacades és el sorteig de tres viatges: a Hawaii, Bali i Fuerteventura per a dues persones, per la compra superior a 30 euros en qualsevol dels setanta comerços adherits a la campanya, que es distingiran per un adhesiu al seu aparador. Els participants podran dipositar les seves butlletes en una urna que es col·locarà a la plaça Coprínceps, punt en què es farà el sorteig el mateix dissabte a les 22.15 hores de manera presencial.

Aquest esdeveniment té un pressupost de 29.000 euros, aportats el 80% pel Comú i el 20% restant per l’Associació de Comerciants, tot i que la seva presidenta, Susanna Venable, ha assegurat que l’objectiu és arribar a un 50% cada part, “més endavant veient el futur èxit d’aquestes nits”.

Pel que fa a l’afluència de gent, Venable confia que sigui força elevada perquè el dia 1 de maig és festiu a Espanya, i a més algunes comunitats autònomes tenen festa el dimarts. Des del Comú, el cònsol menor, Marc Calvet, prefereix prioritzar l’experiència de compra diferent i la qualitat que aporta la zona Vivand, que no l’elevada quantitat de gent.

Calvet confia que en un futur es puguin celebrar aquestes jornades conjuntament amb Andorra la Vella, i ha avançat que ja s’han fet algunes reunions conjuntes amb comerciants, i “hi ha plena sintonia i predisposició”. 

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.