El Comú d’Escaldes homenatja el motorista Cristian España pel seu resultat al Dakar 2017

La  corporació d’Escaldes-Engordany ha volgut fer un reconeixent a l’escaldenc Cristian España pel seu resultat al Rally Dakar 2017. Acompanyat per la seva família, amics i equip, els consellers del Comú han rebut el motorista i li han fet entrega d’un record després d’haver aconseguit finalitzar el seu primer Dakar el passat 14 de gener. España ha explicat les seves aventures i anècdotes durant el seu periple pel desert i ha assegurat sentir-se molt satisfet d’haver pogut finalitzar la prova, ja que aquest era el seu principal objectiu. També ha aprofitat per agrair als cònsols aquest reconeixement, i a tot el país el suport que ha rebut tant durant la cursa com un cop arribat al país.

Després d’haver aconseguit finalitzar el Rally Dakar 2017, el motorista Cristian España sols té paraules d’agraïment per al seu equip i tots els que li han donat suport per poder aconseguir el seu principal objectiu. La passada edició va estar a dues etapes d’arribar al final, i per tant aquest any únicament s’havia proposat travessar la meta, i així ha estat. És per això que des de la seva arribada al país ha realitzat nombrosos actes de reconeixement, i aquest dilluns ha estat la seva parròquia, Escaldes-Engordany, la que ha volgut fer un acte públic per reconèixer-li el seu mèrit.

Acompanyat per la seva família, amics i equip, España ha explicat moltes de les anècdotes viscudes durant una de les proves esportives més dures del món, i ha assegurat que després d’haver-ho passat malament en el Dakar de l’any passat per diverses complicacions, en aquesta ocasió ha pogut gaudir i fins i tot ajudar els seus companys quan es trobaven amb situacions complicades. Aquest va ser el cas del Marc Solà, que pocs dies abans d’arribar al final va veure perillar la prova i Cristian España es va sentir tan identificat que el va ajudar per poder creuar la meta el passat 14 de gener. Aquest ha estat un dels fets que més ha sobtat la corporació i la cònsol major, Trini Marín, que s’ha mostrat orgullosa de “l’andorranitat” demostrada amb fets com aquest.

Cristian España no pensa ara en el Dakar 2018, ja que el seu principal objectiu ja està assolit, i per tant, si participa, assegura que és per millorar la marca.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *