El Comú d’Escaldes-Engordany ofereix fins a 11 modalitats esportives amb motiu de les Activitats de primavera

A partir d’aquest dijous 21 d’abril s’obre el període d’inscripcions per les activitats de primavera que organitzen els departaments d’Esports i d’Infància del Comú d’Escaldes-Engordany. Les activitats, adreçades a infants i joves de 6 a 14 anys, se celebraran la setmana del 17 al 20 de maig coincidint amb les vacances escolars amb 140 places.

Per segon any consecutiu i tal i com s’està fent en altres períodes de vacances escolars, les activitats esportives s’han programat amb les de lleure donant la possibilitat als infants d’escollir l’esport que volen practicar, fins a 11 activitats diferents amb el tir amb arc i la btt com a novetat  (tennis, taekwondo, futbol, skate, bàsquet, rítmica, escacs, sumba i hip hop, tir amb arc, btt o karate). Així, poden modular la setmana en funció de les activitats que més agradin i de l’horari. Les activitats de primavera també contemplen la possibilitat de dinar amb un preu de 25 euros pels quatre dies, al qual se li ha de sumar els 15 euros per la pràctica de l’activitat esportiva i 10,25 pel lleure.

 A més, també s’ofereixen altres serveis opcionals com el d’acollida a partir de les 8.45 al Prat del Roure fins a l’hora que comencen les activitats a les 9.45 del matí (gratuït). A la tarda també hi ha possibilitat de la ludoteca de les 18.30 a les 20.30h a l’espai lleure de la plaça Dos Valires (4 euros pels quatre dies). L’any passat es va arribar a les 132 inscripcions i enguany s’espera arribar o superar aquest nombre.

 Les inscripcions per als infants dels espais lleure són els dies 21 i 22 d’abril, del 25 al 27 d’abril per als infants de la parròquia i a partir del 28 d’abril estan obertes a tothom. Les inscripcions es poden fer al Secretariat d’Esports al Prat del Roure.

Des del Comú també es recorda que les famílies que no poden fer front al cost d’aquesta activitat es poden acollir al Reglament d’exempcions de caràcter social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.