ciam

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, han signat, aquest dijous al matí, el conveni de cessió gratuïta del CIAM per ubicar-hi la sala d’exposicions del Govern.

El conveni preveu la cessió gratuïta d’ús temporal del local situat al CIAM, propietat del Comú d’Escaldes-Engordany, al Govern per ubicar-hi la sala d’exposicions. El conveni entrarà en vigor el dia 15 de setembre del 2015 i durarà fins que finalitzin les obres del nou edifici The Cloud, que ha d’acollir en el futur la sala d’exposicions del Govern.

L’acord entre ambdues parts es produeix pel fet que el Ministeri de Cultura està interessat en fer servir el local del CIAM per ubicar-hi la sala d’exposicions mentre no disposa de les instal·lacions de l’edifici de Bombers, i perquè el Comú vol cedir l’espai perquè s’hi desenvolupi l’activitat museística, amb la finalitat d’atraure visitants i promocionar la part alta d’Escaldes-Engordany.

La cessió del local és gratuïta, i les despeses de manteniment i neteja del recinte aniran a càrrec del Govern mentre l’ocupi. Igualment, els costos dels treballs per adequar l’espai a l’activitat projectada, així com qualsevol inversió en mobiliari que es consideri necessària també els assumirà el Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada