basquet

La  col·laboració que el Comú d’Escaldes-Engordany ha mantingut en els darrers anys amb el Bàsquet Club Andorra (BCA) s’ha certificat aquest dijous al migdia a través d’un conveni que han signat la cònsol major, Trini Marín, i el president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs. Segons la cònsol escaldenca, “aquesta col·laboració ja hi era i aquest any ho hem volgut fer palès amb aquest conveni”. Un acord que explicita la celebració d’activitats esportives del club amb les escoles o el lliurament d’entrades als usuaris de la Llar de jubilats i l’Espai jovent.

A Escaldes-Engordany es podrà veure durant tota aquesta temporada esportiva la publicitat del Bàsquet Club Andorra, fruit de la signatura del conveni que aquest dijous al migdia han signat la cònsol major, Trini Marín, i el president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs. Aquest conveni, que concreta la col·laboració de l’entitat esportiva amb l’escola, inclou la celebració d’activitats a la parròquia, la utilització de les instal·lacions esportives i el lliurament d’entrades tant als usuaris de la Llar de jubilats com de l’Espai jovent.

Segons la cònsol major, “li donem importància al fet que al país hi hagi un club a l’ACB” i per això les campanyes del club es veuran per tota la parròquia. A la signatura, tant el president del club com la cònsol major han palesat la satisfacció per la signatura d’aquest conveni, “un honor per tot l’equip comunal, majoria i oposició” ha senyalat Marín.

El president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs, ha mostrat la seva predisposició perquè d’altres participin del projecte del Bàsquet. “És important comptar amb el màxim d’institucions, això és un projecte de país i signar el conveni reforça la nostra identitat”, ha explicat, i ha destacat el creixement del club esportiu i la necessitat de comptar amb instal·lacions per encabir tota la seva activitat.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada