El Comú d’Escaldes-Engordany contractarà 24 joves de 16 i 17 anys durant el juliol i l’agost

La cònsol major del Comú d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, i el conseller de Recursos Humans, Salomó Benchluch, han presentat aquest dimecres al migdia el programa de contractació de joves durant l’estiu. La mesura consisteix en contractar 24 joves de 16 i 17 anys els mesos de juliol i agost per desenvolupar diferents tasques dins l’administració comunal i així tenir un primer contacte amb el món laboral.

Aquesta mesura sorgeix arran de la demanda formulada per un important nombre de famílies i joves de la parròquia que han fet arribar al Comú la seva inquietud per treballar durant l’estiu. La iniciativa, que ja es porta a terme en altres parròquies amb una important participació, s’implanta ara a Escaldes-Engordany on existeix la necessitat de reforçar determinats espais i serveis durant els mesos de juliol i agost. D’aquesta manera els punts bàsics d’aquest programa són:

– La contractació de 24 joves de 16 i 17 anys, 12 al juliol i 12 a l’agost.

– Els joves han de ser residents a la parròquia.

– L’horari de treball serà de 5 hores diàries (25 hores setmanals) de dilluns a divendres.

– Les tasques que desenvoluparan seran de caràcter lleuger, i en cap cas perjudicaran la seva seguretat o salut.

– Algunes de les tasques que es proposaran seran:

Ajudant de jardiner.

Ajudant a l’Oficina de Turisme.

Ajudant al CIAM I al CAEE.

Ajudant recepcions dels diferents espais comunals.

El cost previst en la contractació serà de 16.724,61 euros (salari+vacances generades+ CASS).

Els joves interessats hauran de presentar la seva sol·licitud al Departament de Recursos Humans del Comú d’Ecaldes-Engordany a partir del 9 de maig, quan sortirà l’edicte publicat al BOPA, i les contractacions es faran per odre d’inscripció i tenint en compte els paràmetres econòmics de cada família. A partir de la publicació al BOPA de l’edicte hi haurà 15 dies hàbils per presentar les sol·licituds.

(Foto: Comú d’Escaldes-Engordany)

2 comentaris

  1. I els que no en tenim prou per mantenir les nostres families? I els que hem tingut que tancar els negocis perquè no podíem assumir els lloguers? Quina ruqueria de proposta és aquesta? Els consellers i cònsols del comú d’Escaldes sembla que els hi falta una bon troç per acabar de ser a l’alçada del càrrec.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES