El Comú d’Escaldes-Engordany aprova la creació i composició de les comissions permanents

El Consell de Comú d’Escaldes-Engordany ha aprovat aquest dimarts la creació i composició de les comissions permanents encarregades de treballar sobre les diferents àrees de l’organització administrativa comunal. Així, s’estableixen les comissions d’Urbanisme, Finances i Aparcaments, Cultura i Circulació, Serveis i Informàtica, Medi Ambient i Gent Gran, Turisme i Administració, Recursos Humans, Compres i Manteniment, Esports i Infància i Joventut. Els consellers de la minoria, Cèlia Vendrell i Aleix Mañosas, tindran representació a totes les comissions permanents del Comú d’Escaldes-Engordany amb l’objectiu de treballar en consens i transparència entre la majoria i la minoria.

Tal com es va avançar, la cònsol major, Trini Marín, estarà present a totes les comissions, el cònsol menor, Marc Calvet, presidirà la comissió d’Urbanisme; Núria Gómez serà consellera de Finances i Aparcaments; Núria Barquin serà la responsable de Cultura i Circulació; Josep Tudel serà el conseller de Serveis i Informàtica; Magda Sinfeu presidirà les comissions de Medi Ambient i Gent Gran; Eduard Molné serà el conseller de Turisme i Administració; Salomó Benchluch serà el responsable de Recursos Humans, Compres i Manteniment; Joaquim Tomàs serà el conseller d’Esports, i Núria Pons presidirà les comissions d’Infància i Joventut.

Per la seva banda, Trini Marín, Marc Calvet i Aleix Mañosas seran els representants del Comú d’Escaldes-Engordany a la comissió delegada de la SEMTEE SA, i Marc Calvet i Cèlia Vendrell seran els representants del Comú a Capesa.

Per últim, el Consell de Comú també ha aprovat el nomenament d’Àngel Grau com a secretari general i Mònica Navarro com a interventora. De la mateixa manera, també juraran i prendran possessió de càrrec en aquesta sessió de Consell de Comú la directora d’Urbanisme, Esther Cervós, la directora de Finances, Maite Tauste, i el director d’Informàtica, Eloi Torres.

(Foto: Comú d’Escaldes-Engordany)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *