El Comú d’Encamp revalida el Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra

infanciaAquesta nova edició del Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra obrirà les portes el proper 29 de desembre fins a l’1 de gener. Al Pas de la Casa, el Saló s’iniciarà el 3 de gener i fins al 5 del mateix mes. Els horaris no han canviat, seran els habituals, de les 16 a les 21 hores.

Enguany el Comú d’Encamp torna a agafar la gestió del Saló amb la intenció de retornar als orígens. En aquesta línia, la nova administració del Saló ha permès abaixar els preus de les entrades. En la 23a edició, l’entrada de dia tindrà un cost de 3 euros i els abonaments de quatre dies valdran 10 euros en lloc dels 16,50 de l’edició passada. Pel que fa el Pas de la Casa, l’entrada de tres dies serà de 7 euros.

Al Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra d’aquest any, els participants podran gaudir de diverses activitats, en què cada dia hi haurà espectacles, diversos tallers de maquillatge, de tunning de cascs i de tatuatges. Els assistents disposaran de simuladors electrònics i  d’activitats aquàtiques amb barques i inflables a la piscina d’Encamp, així com també d’una zona de tir de pressió adaptada al jovent. Pel que fa a les activitats a l’aire lliure, hi haurà un taller de grafits, un circuit d’escúter, un cinema 6D i una activitat de looping bike. D’altra banda, els cossos de policia i de bombers també faran tallers de demostració.

Pel que fa les activitats del Pas de la Casa, els joves i infants podran gaudir d’un circuit de psicomotricitat, de diversos simuladors electrònics, de llits elàstics, d’un castell del terror, d’una activitat de futbolí humà i d’una atracció de Roller Ball. També es realitzaran diversos tallers de maquillatge de tunning de cascs i de tatuatges. I els més petits podran assistir a una disco baby.

La col·laboració de 16 patrocinadors fa possible que se celebri un Saló renovat amb diverses zones d’esbarjo i noves propostes. A més a més, la participació d’Andorra Turisme com a principal patrocinador, fa que el Saló de la Infància i de la Joventut diversifiqui l’oferta turística d’Andorra durant les festes de Nadal.

Text i foto: Comú Encamp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.