El Comú d’Encamp, preocupat per la situació que s’ha generat a Nevasa

El  Comú d’Encamp desconeix, a hores d’ara, les raons de fons que justifiquen la decisió dels socis majoritaris de SAETDE i que aquests han anunciat que donaran a conèixer en breu de forma pública

El Comú d’Encamp vol expressar la seva preocupació per la situació que s’ha generat arran de la petició de dissolució de la societat NEVASA i les conseqüències que aquest fet pot comportar en la continuïtat del projecte GRANDVALIRA.

El Comú d’Encamp instarà a la reflexió de les parts implicades per reconduir la situació i  mantenir un projecte de país que ha aconseguit situar Andorra com una de les principals destinacions d’esquí del sud d’Europa. La unió d’esforços a l’hora de gestar el projecte GRANDVALIRA ha suposat un revulsiu per a la nostra parròquia i per al país, alhora que ha contribuït de forma decisiva a posicionar el Principat a través d’una marca associada a la qualitat, la innovació i el bon servei.

El Comú d’Encamp entén que la millor opció per a la parròquia és evitar la dissolució de NEVASA. Amb tot, si les postures acaben esdevenint irreconciliables, Encamp defensarà els interessos de la parròquia i de SAETDE, societat de la qual en forma part.

TOTES LES NOTÍCIES