El Comú d’Encamp engega el VII concurs d’embelliment floral de la parròquia. L’esdeveniment, organitzat pel Departament d’Higiene i Medi Ambient, està obert a tot comerç situat a Encamp o al Pas de la Casa i a qualsevol ciutadà resident a la parròquia. Aquest divendres es començaran a repartir els tríptics informatius amb la butlleta corresponent perquè tothom qui ho vulgui pugui participar-hi.

Els interessats en el certamen hauran de lliurar la papereta a tràmits del Comú d’Encamp o del Pas de la Casa abans de l’1 de juliol del 2013. L’objectiu del concurs és incentivar la gent perquè mantingui les façanes netes i atractives a través de les flors.

Com en cada edició el concurs consta de 4 categories tant a Encamp com al Pas de la Casa. Així hi ha xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. Les úniques normes per poder participar-hi és que els testos situats en els balcons i a les zones enjardinades s’han de veure des de la via pública. En el moment de la valoració el jurat tindrà en compte la varietat de flors exposades i la seva composició, la cura dels testos i l’adequació de l’entorn.

El jurat estarà constituït pels membres de la Comissió d’Higiene i de Medi Ambient, el cap de la secció de jardins i per un tècnic de jardineria. Les propostes presentades s’estudiaran durant els mesos de juliol i agost.

Premiats

Els tres primers classificats en les categories de xalets i edificis, i hotels i residències tindran un premi de 500 euros, 250 euros i 150 euros, respectivament. Mentre que en les categories d’apartaments i pisos, i comerços els premis seran de 250 euros pel primer, de 125 euros pel segon i de 75 euros pel tercer. I a tots els participants se’ls obsequiarà amb un sobre de llavors.

Està previst que el lliurement de premis es faci durant la tardor del 2013 al Comú d’Encamp i al despatx de tràmits del Pas de la Casa.

1 comentari

  1. Pot ser, el que hauria de fer el comú es tallar tota la gespa dels jardins de la parròquia i especialment la del davant de casa comuna. En algunes jardineres són més grans les xicoies que les flors. De res serveix voler embellir la casa del veí, si la nostra fa pena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada