El Comú dʼEncamp ha obert un procés dʼinvestigació amb lʼobjectiu dʼesclarir els fets que van tenir lloc la matinada del dia 1 de gener en el marc dʼuna baralla nocturna registrada al Pas de la Casa. Les investigacions sʼestan desenvolupant en paral·lel a la causa que la Policia ha obert arran de la seva intervenció en els fets, dels quals van ser alertats per una patrulla del servei de circulació dʼEncamp que, durant el trasllat dʼun vehicle amb la grua, van detectar una baralla davant dʼun local de restauració situat al carrer Maià. Els agents de circulació van aturar el vehicle que conduïen i van intervenir per aturar la baralla. Paral·lelament a la intervenció, els agents comunals van avisar a la Policia.

El Comú dʼEncamp sʼha posat a disposició de la Policia, que ja ha requerit la integritat de les imatges, per contribuir a facilitar tota la informació que sigui necessària amb la voluntat dʼesclarir els fets i adoptar les mesures que siguin oportunes, si sʼescau. El comú lamenta lʼalarma social que ha generat la difusió de les imatges a través de les xarxes socials, imatges que no reflecteixen la successió dels fets en la seva totalitat i aporten una visió parcial del succés i del paper que hi van jugar els agents comunals.

Entenem que qualsevol agent dʼordre públic ha dʼestar plenament al servei del ciutadà i les investigacions en curs continuaran fins a lʼaclariment dels fets.

Comú d’Encamp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada