El Comú d’Encamp i Andorra Turisme renoven l’acord de col·laboració amb l´Spartan Race per dos anys més

El  Comú d’Encamp, Andorra Turisme i l´organització de l´Spartan Race han signat un acord de renovació que permetrà assegurar la competició al país durant dos anys més.

D’aquesta manera, es constata el compromís perquè aquesta cursa d’obstacles es continuï celebrant al Principat. En aquest sentit, Andorra Turisme realitzarà una aportació econòmica anual de 90.000 euros mentre que, per la seva part, el Comú d’Encamp hi contribuirà en 60.000 euros a l’any, com ja ha fet en les darreres edicions. 

En concret, els anys 2016 i 2017 l’aportació d’Andorra Turisme va ser de 50.000€ que s’agregaven a la ja realitzada pel Comú d’Encamp.

L’Spartan Race és una de les competicions més importants de curses d’obstacles que s’organitzen a nivell internacional i en aquesta passada edició va aconseguir atraure a 4.658 inscrits.

La tercera edició tindrà lloc els propers 16 i 17 de juny a Grau Roig (Encamp) a 2.100 metres d’alçada, unes característiques que converteixen aquest escenari en un dels més exigents del calendari.

Per a tots aquells que ja es vulguin començar a preparar de cara a l’edició de l’any que ve, l’organització obrirà el període d’inscripcions demà mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.