El Comú d’Encamp diversifica l’oferta d’activitats culturals durant l’estiu

escuma

La parròquia d’Encamp comptarà, durant els mesos de juliol i agost, amb una nodrida agenda d’activitats dirigides a tots els públics gràcies a la quarantena d’espectacles i classes magistrals així com a les Nits d’Estiu.

Els dilluns a les 15 hores tindran lloc les Tardes d’Estiu a la plaça de l’Església del Pas de la Casa amb actuacions infantils com Plou i fa Sol, o La volta al món, i activitats com la festa de l’espuma i una mini disco, entre moltes altres. El Prat Gran d’Encamp serà el punt d’acollida de les Tardes d’Estiu dels dimarts a les 18 hores que també oferiran aquests espectacles per als més petits de la família així com activitats singulars com un Aquapark amb més de trenta jocs aquàtics que estarà ubicat al parc de 16 a 19 hores.

A més, la programació també s’estén a les Tardes d’Estiu més mogudes al Pas de la Casa on diversos dimecres es podrà seguir gaudint d’espectacles musicals per a tota la família amb rumba catalana, bossa nova o sons africans amb art circense, entre d’altres.

Un parell de dijous al mes tindran lloc a la plaça dels Arínsols d’Encamp les Nits d’estiu amb les actuacions del grups tribut de Fito y los Fitipaldis i dels Rolling Stones, i amb dues novetats d’estil musical; per una banda els Remember Music Show que ens portaran a recordar la música dels 60, 70, 80 i 90, i per una altra els Ocumé, un conjunt de versions a cappella de cançons tan conegudes com Simply the best de Tina Turner o Think d’Aretha Franklin.

Durant l’estiu també es podrà assistir a classes magistrals de zumba i hip hop a càrrec d’Areaesport al Prat Gran d’Encamp i també es faran diverses vetllades de Nits d’Estiu als Museus a Casa Cristo, al Museu de l’Electricitat i al de l’Automòbil que permetran donar a conèixer aquests actius als visitants des d’un punt de vista diferent.

Un any més, l’oferta cultural es completarà amb diverses activitats tant esportives com turístiques de la parròquia, com la travessa de muntanya del pròxim 8 d’agost o les activitats d’estiu relacionades amb el Funicamp.

(Foto: ANA)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.